Uppsatt & klart

En bättre tapetserare i Stockholm

Tre enkla skäl till varför du skall välja oss.

  • Du har en kontakt som ansvarar både för tapet och färg samt slutresultatet
  • Vi gör ett perfekt underarbete vilket säkerställer ett bättre slutresultat
  • Vi har specialutbildade målare som kan tapetsera

Med 160 års erfarenhet inom tapeter vågar vi påstå att vi kan ett och annat om produkterna och att tapetsera och måla. Våra specialutbildade målare kan även de lika mycket om tapeter som vi själva. Och vi lämnar alltid ett perfekt resultat.

För en professionell tapetsering

Få professionell hjälp med tapetsering och/eller målning i Stockholm. Vi vet vilket underarbete krävs, hur mönstret ska sättas, vilket lim tapetens material kräver och mycket, mycket mer.

Dessutom vet både våra målare och vi att du har viktigare saker att göra än att passa hantverkare, så med Uppsatt & Klart får du en tapetserare kan du lita på. Vi kommer i god tid, gör färdigt dina väggar och lämnar arbetsytan städad och snygg, helt enkelt uppsatt & klart!

Enklaste valet för tapetsering

Uppsatt & Klart är det enklaste, snabbaste och proffsigaste sättet att få snyggare väggar på. Det bästa valet av tapetserare i Stockholm, med det största utbudet av tapet och färg och med stor kunskap inom området. Du har en kontaktperson på Björklund & Wingqvist som hjälper dig hela vägen. Från förslag på färgsättning och mönster till att den sista våden sitter uppe.

När du väljer tapet tillsammans med oss ser vi till att den hänger på dina väggar inom ett par veckor – Uppsatt & Klart!
Arbetet utförs till fast eller rörligt pris beroende på vad ni önskar.

Kontakta oss för en kostnadsfri Offert.

Maila butiken@b-w.se för ytterligare information eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Du är även välkommen att ringa oss på 08-445 22 40.

Tapetsering
Målning
Slipa golv
1
2
3
4
5 eller fler