Creatina

Creatina från ClayLime är en miljövänlig ytbeläggning sammansatt av olika kalksorter. Creatina motsvarar den nya generationens förväntningar på lättanvända och samtidigt kvalitativa material som erbjuder oändliga möjligheter.

Med hjälp av olika tekniker kan man med denna färgputs mycket enkelt och snabbt få fram ytor och strukturer som efterliknar bland annat betong, sten, stucco lustro, marmorino och metall. Ytan kan göras matt, blank, slät eller struktuerad vilket leder till oändliga möjligheter. Med hjälp av schabloner kan man även skapa mönster på eller i ytan.

Creatina läggs i tunna skikt på ett stort sett alla underlag. Det torkar på några minuter och appliceras med pensel, spackel eller roller. Resultatet blir en sprickfri, elastisk och slittålig yta. De olika färgpigmenten kan blandas till valörer helt efter personliga önskemål.

Materialet är lätt att använda och är väl anpassad till husets alla rum inklusive våtutrymmen då Creatina blir vattentålig efter en ytbehandling med olivsåpa och vax.

Beställ här